Wednesday, April 18, 2012

Di sebalik "Terlalu"-ST12

..hye AssalamuaLaikuM wbt..
(jum dengar lirik lagu ni2...hayati bait2 dan alunan lagu ni okeyh)


aku terasa mati ditinggal kekasih
tak pernah terpikir ini bisa terjadi
aku terasa pilu saat kau berlalu
hilang semua kisah cinta dalam hatiku

* cintaku padamu tlah setinggi langit
namun kau tak merasakan
sayangku padamu kan ku ingat slalu
biar ku bawa sendiri

reff:
aku tak bisa menahan langkah kakimu
aku tak bisa menahan kepergianmu
kamu terlalu telah dengan yang lain
untuk hidupmu nanti

aku tak bisa menahan air mataku
aku tak bisa kesedihanku
aku telah hancur hilang semua mimpiku

repeat *

reff2:
aku tak bisa menahan langkah kakimu
aku tak bisa menahan kepergianmu
kamu terlalu telah dengan yang lain
untuk hidupmu nanti

aku tak bisa menahan kepedihanku
aku tak bisa menahan air mataku
hatiku tlah hancur hilang semua mimpiku
untuk hidupmu nanti

aku tak bisa menahan air mataku
aku tak bisa kesedihanku
aku telah hancur hilang semua mimpiku
aku telah hancur hilang semua mimpiku

lagu ini ditujukan utk aku oleh seorang kenalan..dia suwo dengar..katanya lagu ni sedap,..
byk kali aku cuba dgr..tp buffering asek lm je an..so semalam xde ape nak wat, aku bukak 4shared then aku donlot lagu ni.. Alhamdulillah berjaya gak..then after bluetooth, aku dgr lagu ni sampai tertido..mcm sedeyh ja..motif? xtahu..saja je kot... :)
sekarang ni fenomena dengar lagu ni berulang2...asek tingat ke dia je..
 kenapa awak remove saya dr facebook fren :(
awak enche Sharifuddin..sampai ati awk! ego je! 
sampai hati dia an..



Ya Rabb..jika suatu saat aku kehilangan harapan dan tujuanku,berikanlah kepadaku keyakinan bahwa TakdirMU lebih baik dari semua yang aku inginkan dan aku impikan

1 comment: