Wednesday, February 08, 2012

assalamualaikum wbt..

hye dear..da lame an x update belog..erm bukan bz, bukan xde intenet..bukan xde masa..
juz cam xtahu nak tulis ape..nak cakap pasal diri sendiri..errr...aku bukan la artis pown.. ;(
aku byk habiskan n tipu2 kat facebook n twitter..
ehh da follow tweet ke belom ni..ape kata follow dulu..jika sudi la an..jom borak2 kat sana n kite ngumpat2 ok..hehe
yang mana ada FB tp belom add..ha ni la masa nak kenal2 n get in touch each other..walopon aku bukan c peramah or kaki cite..tp kalau korang okey..aku pon okey la.. :)

sekarang ni aku nga cuti sem..keje? mak kata xpayah la..sebulan ja cuti
so ape aku wat cuti ni? membesarkan badan..HaHaHa
eh aku on diet larh..mkn pon kurang je ni tau.
aku kini da jadi driver xbertauliah g anta n amek adik aku g sekolah..
masak ckit2..ckit je la.xleyh byk2..HeHe..

Petang2 macam ni aku duk uma je la
aku memang anak yg baek..heee
Dating? mn ada BF,.xmaen la bf2..
kawan2 je byk..ahh xsedia lah tu sume
bek blaja dlu...nananananana

result pon xlama lagi nak kua..HuHuHu
p/s:harap2 maka kata lau xdpt 4+ , jgn belaja dah..tros kawen...HaHaHa..besttnyaaa...

Ya Rabb..jika suatu saat aku kehilangan harapan dan tujuanku,berikanlah kepadaku keyakinan bahwa TakdirMU lebih baik dari semua yang aku inginkan dan aku impikan

2 comments:

neelza_ron said... Reply

wah, lma xbuka, ramai dh org folo awk ye.. btw, comey background..

roshadah che raus said... Reply

ohh...saya pomot kat org..kita follow org t rg follow kita lik..heee it rules wajib... nk tuka template...tp susah la..