Friday, May 25, 2012

Aku dan MarshMallow

AssaLaMuaLaikuM wbt! ^_^
hye..tanx kerana menyinggah beloq saya merapu ni..HuHu

 Hari ini  merupakan cuti bagi UiTM..yg laen xtahu la kan..so ari nie adalah hari 1st aku kat umah, memang larh bosan giler..xda sape kat umah..melainkan aku dengan adik aku yang chumei2 tu je...wahh makin chubby la dia..makan xhenti >.<
JOM nak bercerita:
selama sebulan aku mengharungi kehidupan di rumah sewa..xbalek kampung kowt..dugaan uhh..aku siapkan test ni..test tu..assesment bagai, g kuliah balik kuliah..xtdo semalaman pon ade.. penah satu malam tu aku n da group siapkan keje last minit! sampai kul 2 pagi,, aku and da group bersengkang mata siapkan report yang kene submit esok..penat~_~ padan muke kau..len kali wat la keje last2 minit.. :p sekarang da cuti seminggu..guna lah cuti dgn sebaiknya..HeHe 
okeyh!
------------------|---<@

aktiviti ape yang menarik sepanjang hari nie? entahlah..da puas aku ber'fesbuk'..stalker sana sini..ape pon xdapat..HuHu.. actually perut aku nga sakit sekarang..tak hilang2  :(
 semalam baru teringat aku kua ngan family g beli barang dapo..so tadi aku turun kebawah..aku bertukar jadi 'tikus' ke 'kucing' eh.. jadi kucing la senang..sebab chumel..mcm aku..HakHakHak
aku cari Marshmallow!
sambil2 menaip.. satu persatu aku kunyah nyunyah marshmallow ni.. sedap? entahlah..juz cuma sonok mengunyah sebab lembut..HeHe disamping wane wani.. sesedap mata memandang.. 

soalan?
Bila pertama kali anda tahu mengenai Marshmallow?
masa aku kat uitm arau,  aku and geng turun ke bilik tv..ade la dua org kawan baek ni..masuk n suwo kami rasa.. masa ni la baru kenal apa tu marshmallow..HeHe tapi mahal beb..xmampu nk beli masa tu..satu bungkus yang dorang jual tu..besar tahap ibu jari kot.. bape ringgit nth..rasa sample dah ler..



kawan2 leh dapatkan marshmallow dalam perbagai bentuk dan beraneka warna..sume cute n chumel2 belaka.. apepon..aku bukanlah penggemar sangat..
juz berkongsi...

nak tahu resipi wat Marsmallow? klick sini 
selamat mencuba...da berjaya wat jangan lupe post ke saya ckit tau..  :)


Ya Rabb..jika suatu saat aku kehilangan harapan dan tujuanku,berikanlah kepadaku keyakinan bahwa TakdirMU lebih baik dari semua yang aku inginkan dan aku impikan

2 comments:

Anonymous said... Reply

nampak sedap...

roshadah che raus said... Reply

yerp...g r beli..hehe