Wednesday, July 31, 2013

Trainee@KBS

Sebelom tido aku nak bagitau ''i miss you''
Sape?
Ada la.. ada la.. you yang tengah tido!

Bulan Julai dipenghujung sekarang. bulan depan adalah bulan ogos dimana kita bakal meninggalkan bulan Ramadhan, dan akan menyambut satu Syawal, bulan kemerdekaan, bulan kelahiran aku. Ingat tau 23hb Ogos! dan yang paling penting bulan yang aku akan jejak ke alam pekerjaan. Actually bukan pekerjaan pon, its just internship untuk student. kalau U lain dah start, tapi kami yang Uitm ni baru nak memulakan. Dalam kelas aku hampir kesemua berbeza tempat praktikal, hanya dua tiga orang sahaja yang sama. Aku? Ermm aku dapat tempat kat jabatan belia dan sukan spu. Apa yang aku nak wat nanti pon ku xtahu la huhu.. kena turun padang bersama belia-belia negara ke? Rasa macam ye dah. Tapi aku finance..itu yang watkan aku gelisah ni. Tadi dah call opis tu, dia kata datang sebelum 7.30pagi, and jangan lupa yer 3hb kena datang ke Tadarus. Ermm dia dah gtau siap2 dah..huhu.. awalnya 7.30..ke akak tu nak buli aku >.< yang aku tau bukan aku sorang, ada lagi sorang budak yang spesis mcm aku la kot. Tak pe la ada geng sekurangnya nanti.
Apepon aku harapkan semua baik-baik belaka, sabar dengan ujian yang bakal mendatang. Result pon akan kuar xlama lagi. wow..so scary meh. Lepas ni rajin update pasal tempat keje lak dah hahaha

Ni la wisma persekutuan kepala batas,  bangunan yang bakal aku cipta kenangan nanti :D





Ya Rabb..jika suatu saat aku kehilangan harapan dan tujuanku,berikanlah kepadaku keyakinan bahwa TakdirMU lebih baik dari semua yang aku inginkan dan aku impikan

1 comment:

Kaizan Nazlan said... Reply

hmmm..kerja fotostat ngan buat jadual bertugas ja nanti..